Вагітна Настя Каменських більше не приховує радісної новини: розправила плечі та показала зростаючий живіт

Можливо Володимир Остапчук мав на увазі саме Настю, коли заявив про вагітність однієї з учасниць?

Настя Каменських вже за тридцять, а вона досі жодного разу не стала мамою. Для когось це норма, а для когось – привід понервувати. Настя та Потап стали подружжям не так давно, хоча знають  один одного майже все життя. Виконавці працюють разом з середини нульових і досі знаходяться у творчому тандемі, хоч і не у якості дуету.

“Качка” на шоу “Маска”

Настя Каменських є однією з зіркових детективів в шоу “Маска” на телеканалі “Україна”. Так, нещодавно телеведучий популярного шоу пустив чутку про те, що хтось з учасниць проекту завагітніла. Підозра глядачів палалише на двох жінок: Настю Каменських та Аліну Гросу, яка одразу ж чутку спростувала.

Сама співачка неодноразово жалкувалася, що не тільки ЗМІ чекає на її вагітність, але й майже кожен її шанувальник. Що може бути краще, ніж весілля Потапа та Насті? Звісно тільки їх спільна дитина!

Вагітне фото

Нещодавно Каменських опублікувала світлину на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram у коротеньких шортах та легкий кофтинці. На фото добре видно, як округлився живіт Насті. Співачка сфотографувалася в гардеробній у стилі своєї нової відеороботи.

На жаль, з огляду на те, що Настя сильно схильна до зайвої ваги важко точно сказати – при надії співачка чи ні. Адже це може бути черговий епізод набору ваги.

Підписники не покидають своїх надій.

Розмови про вагітність Настя та Потап зазвичай намагаються обходити стороною, але в останньому в ефірі чомусь прямо-таки добре поговорили про це. То може, то був анонс до маленького Потапенка?

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.