Всі пасії співаючого ректора Михайла Поплавського: хто став дружиною та скільки в артиста насправді нащадків

Михайло Поплавський знаний пошановувач жіночої краси. Чоловік завжди оточує себе першими красунями університету культури. Втім, чи кохав він по-справжньому?

За Михайлом Михайловичем вже давно закріпилася слава ловеласа та серцеїда. Майже завжди у його відеотворчості присутні красиві студентки, а разом на сцені виступають перші танцівниці ВНЗ культури, яким колись завідував співочий ректор.

Михайло Поплавський у своєму стилі: студентки, яскраві кольори. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки чоловіка.

Втім, його сценічний образ не гарантує того, що у житті артист так само себе поводить. Редакції “Сенсації” вдалося дізнатися, як складалися сімейні стосунки у найбільш епатажного керівника ВНЗ.

Перша дружина Михайла Михайловича

Вважається, що першою обраницею артиста стала у далекому 1973 році 20-річна медсестра місцевого фельдшерського пункту Людмила Глімбіевская. Люди пліткували, що Поплавський хоче зробити з неї зірку. Втім, через полярність характерів, парі довелося розлучитися. Жінка й зараз проживає у рідній місцині.

Перша дружина Михайла Поплавського
Перша дружина Михайла Поплавського. Фото взято на просторах мережі. 

Зараз екс-подружжя не спілкується.

Другий шлюб Михайла Поплавського

Життя – непередбачуване і народний улюбленець українців вирішив довго не холостякувати. Його другу обраницю звати Людмила. Артист намагається не розкривати особистих деталей стосунків з жінкою. Що точно відомо – вона народила легендарному співакові сина, якого подружжя назвало Олександром.

Людмила була зайнята у туристичному бізнесі.

Михайло Поплавський з другою дружиною. Фото взято з ресурсу УНІАН.

Щодо студенток, сам артист розповідає, що це просто своєрідний піар-хід. Це дає можливість медіа говорити про Михайла Поплавського.

Схожі статті