Несправедливе засудження тривалої зради Валерія Меладзе: колишня дружина співака зізналася у скоєному

Що саме впустила аудиторія, коли стала засуджувати Валерія?

Валерій і Ірина Меладзе розлучилися через зраду співака, за що згодом він та Альбіна Джнабаєва стали жертвами презирства та засуджень. Але мало хто знає, що одного разу Валерій прийшов до Ірини і застав її з іншим, а через рік після весілля помер їхній син.

Невірність

Вони прожили разом 20 років. Потім з’ясувалося, що він жив на дві родини: вокалістка “ВІА Гри” Альбіна Джанабаєва народила від нього сина. На перший погляд вона жертва, він грішник, але, якщо розкласти по поличках переломні моменти їх біографії, все стає не таким однозначним. Вони ознайомилися в студентські роки. Спочатку Ірина не сприймала залицяння Валерія всерйоз. Їй потрібен був яскравий, бравий, впевнений в собі чоловік, який може стукнути кулаком по столу. Проте вона дала шанс Валерію.

Архівна світлина.

Одного разу він приїхав до неї, а вона була не одна. У Ірини нічого не вийшло з тим спортсменом, потім і з секретарем комсомольської організації, з яким зустрічалася після. Тоді-то вона і зрозуміла, що насправді хоче Валеру. Пізніше вона зізнається, що через багато років доля відповіла їй бумерангом.

“Він якось запитав: “Ти мене любиш?” Я відповіла, що зараз ні, але мені здається, що потім я полюблю … Ну ось, а потім життя мене змусило побувати на цьому ж місці”

Трагедія

Пологи були важкими – хлопчик народився, щоб прожити всього 10 днів. Ірина не змогла поховати його і до сих пір не може собі цього пробачити.

Архівна світлина.

Вони ніколи не обговорювали цю тему. Кожен зарив її у себе в душі якомога глибше, але зараз, озираючись на їх шлях, стає зрозуміло, що якщо між ними і виросла стіна 15 років по тому, то перші її цеглини були закладені саме тоді. Незабаром на світ з’явилася їхня перша донька Інга. Тоді їм здавалося, що ця дитина розплачується за гріхи батьків – дівчинка постійно хворіла. Але вони і не думали опускати руки, розлучатися. Навпаки, це їх згуртувало. Незабаром Ірина все-таки зрозуміла, що любить чоловіка. Але було запізно.

Схожі статті