Алла Пугачова засвітилася на молодіжній вечірці у мікрошортах: на восьмому десятку втратила останній сором

Алла Пугачова завжди вражала своєю епатажністю. Нескромна Примадонна навіть у 70 років вміє звертати на себе увагу.

Алла Борисівна з молодих літ помітно вирізнялася на сцені: рудоволоса жінка з надзвичайно сильним голосом змогла поєднати у своїй творчості простоту вітчизняної пісні та модні мотиви закордонних треків.

Алла Пугачова
Алла Пугачова. Фото взято на просторах мережі.

Зараз Примадонна вже давно не гастролює та не дає великих концертів, втім і забути про себе не дає прихильникам. Нещодавно вона з’явилася на вечірці блогерки-мільйонника, яка святкувала День народження. Алла Борисівна своїм стильним виглядом обскакала навіть перших красунь, яких туди запросили.

Як Примадонна відгуляла вечір серед молоді?

71-річну співачку було запрошено разом з чоловіком на святкування Дня народження блогерки та популярно ведучої тревел-шоу “Орел і Решка” Анастасії Івлеєвої. Варто зазначити, що легендарна артистка знайома з дівчиною вже давно, адже Максим Галкін знімав разом з нею новорічне шоу.

Алла Борисівна ще раз підтвердила, що Примадонна у цього шоу-бізнесу є лише одна. Фото взято на просторах мережі.

Варто зазначити, що святкування проходило у стилі “кібер-барокко”, саме тому Алла Борисівна надала перевагу об’ємним аксесуарам та поєднанню золотого та чорного кольорів. Свою зачіску співачка вирішила прикрасити обідком у футуристичному стилі.

Вразило те, як сміливо зірка вирішила вдягнути короткі шорти, які прикрасила згори ще й прозорою спідницею. Навіть на восьмому десятку артистка не соромиться своїх ніг! На цій світлині видно, що й Максим постарався бути у такому самому стилі, як і його кохана:

Алла Борисівна, як завжди на висоті!

 

Схожі статті