Як зараз живуть герої “Холостячки” Ксенія Мішина та Олександр Еллерт 3 місяці потому: чи залишилося кохання?

Між героями телепроекту зародилося прекрасне почуття, але чи є воно насправді між ними поза камерами…

Вони увірвалися в життя українських глядачів дуже несподівано та яскраво. Проект “Холостячка” на відміну від “Холостяка” виявився більш цікавішим та успішнішим серед вітчизняної аудиторії.

Вибір Ксенії

Так, для когось було дуже очікувано, дя когось навпаки,  але холостячка обрала Олександра Еллерта. І не дивлячись на те, що дівчина одного разу дала підказку своїм підписникам через фотографію у автомобілі Саші, деякі все одно не вірили, що акторка може обрати простого гумориста.

Є кохання чи немає?

Так склалося, що багато учасників після проекту було вимушені грати пару для пост-шоу та глядачів. Звісно їхні стосунки тривали недовго – неділю або місяць. Справжніх же романів по всьому світу було мало. Але українці поставили абсолютний рекорд: у нас дві пари після 11 сезонів.

Нікіта Добринін та Даша Квіткова вже одружилася та чекають на малюка. А Ксенія Мішина та Олександр Еллерт знімають разом квартиру та виховують її сина та його доньку.

Так, вони досі разом. І грою це буде не може. Адже вони постійно світяться в один одного на сторінці в різноманітних відео і ефірах: ранком, днем і вночі, що просто неможливо для людей, які грають.

https://www.instagram.com/p/CLRb-xtHoyp/?igshid=13472i2vpe1fr

Олександр Еллерт так як і раніше займається своєю професійною діяльністю, а Ксенія Мішина вирішила допомагати дівчатам, які страждають від фізичного та морального насилля у родині та почала вести відповідні вебінари. Вона намагається мотивувати та допомагати морально дівчатам, які мають такі ж самі проблеми, з якими колись вона не могла впоратися сама.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.