Після 20 років шлюбу продюсери “Орла та Решки” розлучилися: дружина Євгена Синельникова звинувачує проект

Найвідоміше тревел-шоу країни радує нас яскравими кадрами та цікавими пригодами. Проте, за його лаштунками вирують справжні пристрасті.

Здається, немає жодної людини, яка хоча б не чула про легендарне тревел-шоу “Орел та Решка”. Її сенс – показати, як у тій чи іншій країні можна відпочивати з мінімальним та максимальним бюджетом та що за ці кошти побачать туристи. Одному ведучому давали безлімітну золоту картку, а іншому рюкзак та 100 доларів США.

Цього року передачі, яка показала українцям, росіянам, білорусам, казахам, полякам найекзотичніші куточки світу виповнилося 10 років. Багато що змінилося у самій передачі, а головне у житті її творці.

Орел та Решка. Заставка тревел-шоу.

Першими ведучими, до речі, було подружжя Алана та Жанни Бадоєвих. Пара разом мандрувала та боролася за право насолоджуватися відпочинком для багатіїв.

Алан Бадоєв не приховує ставлення до спільних з Жанною дітей
Алан Бадоєв. Фото режисера взято на просторах мережі.

Протягом 10 років існування проекту, у ньому брала участь наша Леся Нікітюк, яку глядачі вважають однією з найкращих ведучих “Орла та Решки”.

Леся Нікітюк і Регіна Тодоренко
Леся Нікітюк і Регіна Тодоренко на проекті “Орел та Решка”. Фото взято на просторах мережі.

Втім, поза кадром гумористичного та драйвового шоу крилася справжня драма: подали на розлучення після 20 років спільного життя його творці Євген та Олена Синельникові.

Батьки шоу “Орел та Решка” розлучаються. Фото Євгена та Олени Синельникових взято на просторах мережі.

Про своє розлучення Олена розповіла у програмі “ЖВЛ”, сюжет нижче.

Жінка розповіла:

“На “Орлі та Решці” в основному все розлучаються. Практично всі, хто в тривалих відносинах і хто довго працює на проекті. І ми з Женею розлучилися”, – сказала Олена.

Втім, продюсерка не приховує, що досі вірить, що зустріне гідного партнера.

 

Схожі статті