Не у грошах щастя: чоловік найбагатшої співачки України Камалії заявив, що йому некомфортно у власному домі

Колись подружжя Захурів давало інтерв'ю у якому, чоловік Камалії відверто зізнався, що гроші не вирішують питання комфорту.

Як зізнається сама Камалія навіть зараз: саме завдяки роботі з мамою, а не протекції чоловіка, вона відбулася як артистка. Інна Петрівна йшла на великі жертви, щоб дати доньці належну освіту і самотужки годинами безперервно займалася з нею вокалом. Дівчинка росла в звуках класичних симфоній і найвитонченіших сучасних творів.

Камалія та Моххамад Захур

У 25 років Камалія познайомилася з чоловіком свого життя – Мохаммадом Захуром. Всупереч поширеному стереотипу, дівчина на той час вже непогано стояла на ногах. Кар’єра розвивалася успішно, артистка вже купила власну квартиру в українській столиці, їздила за кермом купленої на свої гонорари машини. До того ж в той час Камалія була настільки популярна, що стала справжньою світською левицею. Якраз на одному з заходів до неї і підійшов познайомитися мільярдер родом з Пакистану. Тоді Захуру було вже 47 років, тобто різниця в віці між ними – 22 роки.

Розмова з Аллою Крутою

Камалія та Моххамед на інтерв’ю

На інтерв’ю на каналі Алли Крутої виявилося, що чомусь “Місіс світу 2008” – це той титул, яким Камалія найбільше пишається. З ним до того ж пов’язані і гучні скандали. По-перше, все, звичайно ж, стверджують, що таку солідну корону для співачки купив чоловік.

Камалія та Захур в гостях у Крутої.

По-друге, за правилами місіс повинні ставати не тільки панянки, що вийшли заміж, але й народили дітей. Однак, вона зізналася, що в 2008-му році тест на вагітність показав заповітний позитивний результат. Аналізи показували, що Камалія виношує близнят. Але їм не судилося народитися: вагітність завмерла, а артистка перенесла важку операцію.

На питання Алли Крутої про комфортність знаходження та проживання у заможному домі, якими володіють Камалія та її чоловік Моххамед, бізнесмен дав зрозуміти, що йому довгий час було там некомфортно. Але питання вирішилося, коли вони завели собак. Коли чоловік побачив наскільки тварини не зважають на оточуюче їх багатство, той сам зумів розслабитися.

Схожі статті