У мережі показали фото молодої Софії Ротару: як виглядала зірка майже пів століття тому i чим вона займалася

Софія Ротару завжди була в числі перших красунь естради. Якщо ви подивитеся фотографії у матеріалі, то зрозумієте, що не дарма.

Софія Ротару. Героїня цього матеріалу виступає на сцені майже все своє життя та не зупиняється у своїх здобутках. Зараз Ротару – це не просто приклад таланту, а справжня ікона стилю та зрілої краси.

Софія Ротару
Софія Ротару у наші часи. Фото взято на просторах мережі.

Софія Михайлівна завжди виглядає підтягнутою, доглянутою. Неможливо уявити, що цій талановитій жінці вже 73 роки. Її репертуар нараховує понад 500 композицій, а жага виступати на сцені у неї є й досі.

Софія Ротару зі сльозами на очах розповіла про свої негаразди за кулісами шоу
Софія Ротару виступає на сцені. Її репертуар має багато традиційних українських пісень. Фото взято на просторах мережі.

У мережі з’явилося фотоколаж, який показує, як виглядала співачка 48 років тому. Видно, що артистка ще з молодих років піклується про свою зовнішність.

У мережі дивуються, чи не винайшла часом народна улюблениця еліксиру молодості. Неможливо здогадатися, в чому секрет її краси та привабливості.

Цікаво, що фотографія зліва була знята у 1973 році. Вже тоді, за радянських часів, Софія Михайлівна любила експериментувати.

Софії Ротару з сестрами. Фото взято на просторах мережі.

У 1970-х роках радянський уряд дуже шанобливо ставився до скромних артисток, які “вписувалися” у канони суспільства: монументальний погляд, довга сукня, мінімум відвертості. Втім, Ротару була не з тих, хто корився правилам. Мало того, що почала виконувати пісні українською, так і вирішила першою на сцені з’явитися у брючному костюмі.

Софія Ротару з сестрами. Фото взято на просторах мережі.

Потім вона стала наслідувати закордонних артисток: почала робити пишні зачіски та носити яскраві сукні.

 

Схожі статті