Як виглядає будинок Ектора Хіменеса-Браво в Канаді: суддя “МастерШеф” показав, де живе за межами України

Колись Ектор зізнався, що саме у канадському будинку відчуває себе ніби вдома.

Постійний та незмінний суддя кулінарного шоу “МастерШеф” на каналі “СТБ” не особливо поширюється про особисте життя. Секрети шеф-кухаря сховані за “сім`ю замками”. До недавнього часу ніхто не знав, як саме виглядає обитель Ектора. Але момент настав і він сам поділився фотографіями інтер’єру в своїх соціальних мережах.

Будинок кухаря у Нью-Брансвіку

Ектор Хіменес-Браво є громадянином Канади (чим дуже пишається) і володіє приватним будинком в місті Нью-Брансвік – це провінція на березі Атлантичного океану, яка неймовірно  багата лісами, ріками і озерами.

Пейзаж водопадів Пабіно у Нью-Брунсвік. Такі краєвиди простягаються уздовж всього міста.

Ектор наголошує, що саме природа допомагає йому наповнитися силами і знайти гармонію в собі. Будинок мексиканського шефа розташований посеред рясного лісу, далеко від міської метушні. Як зізнається сам Ектор, це його найулюбленіше місце в світі.

Фотографії будинку Ектора.

Варто зазначити, що багато речей в будинку Ектор зробив своїми руками.

“Я обожнюю щось робити по дому. У мене величезний набір інструментів, який постійно поповнюється. Коли я в Канаді, дуже часто їжджу за покупками в місцевий будівельний гіпермаркет”, – розповідає шеф-кухар.

Ектор самостійно створював та придумував дизайн кімнат, а на стінах висять його картини.  Як помітно по фотографіях, Ектор віддає перевагу провінційному стилю. Його інтер’єр відповідає обстановці за вікном: це світлі просторі кімнати, натуральні матеріали в обробці і трохи яскравих кольорів, які відповідають латиноамериканським корінням Ектора Хіменес-Браво, який неабияк цінує традиції та мотиви з Батьківщини.

Схожі статті