Камалія показала наскільки любить Захура: вивчила пакистанську пісню та вбралася у народний костюм

Камалія та Моххамед Захур вважаються зразковою парою шоу-бізнесу. Подивіться на що відважилася співачка заради чоловіка.

Родина Камалії та Моххамеда Захура дивовижна: попри нескінченні статки, статус у суспільстві, пара лишається відкритою до своїх прихильників та своїм прикладом показує, як потрібно шанувати традиції.

Камалія з чоловіком
Камалія з чоловіком. Фото взято на просторах мережі. 

Цікаво, що після першого знайомства, жінка не сприймала майбутнього обранця серйозно. Вона не розуміла, чому він вирішив одарити її подарунками.

Зараз шлюб найбагатшої співачки та бізнесмена визнали зразковим та навіть відзначили на національній премії, надавши титул “Родина року”. Нагороду отримували сім’ї, які можуть служити прикладом наслідування традицій.

Камалія з родиною отримала премію “Родина року”. Фото взято на сторінці організаторів події у фейсбуці.

Камалія, як ніхто шанує традиції віри та країни свого чоловіка. Попри те, що вона народилася у європейській та християнській країні, співачка своїм прикладом показує, як можна ставитися до культури інших країн. Навіть, якщо вони – не схожі на нашу.

Так, на своїй сторінці в Інстаграмі жінка опублікувала відео, де у національному пакистанському костюмі виконала пісню, присвячену національному святу цієї країни. До речі, текст був написаний рідною мовою Моххамеда Захура.

Камалія не тільки вразила виконанням композиції, а й знанням історії країни коханого. Вона описала події становлення Пакистану, як першої ісламської республіки світу.

Камалія з чоловіком та доньками
Камалія з чоловіком та доньками. Фото взято на просторах мережі. 

Привітала також з цим визначним святом артистка родину та близьких Захура.

Схожі статті