Алла Пугачова після довгого мовчання показала нового чоловіка в Інстаграмі: 8-й десяток не перепона почуттям

Алла Пугачова багато разів змінювала статус заміжньої жінки та розлучену, та врешті-решт знайшла своє щастя - Максима Галкіна. Та останнє фото - не з ним...

Алла Борисівна – найяскравіша співачка сучасності. Вона талановита, харизматична та вміє зацікавити своїх прихильників не тільки творчістю, а й своєю особистістю. З радянських часів і по сьогодні вона лишається найбільш обговорюваною артисткою.

Алла Пугачова у молоді роки. Фото взято на просторах мережі.

Однією з найбільш обговорюваних тем про життя зірки, є її шлюби. Алла Борисівна 5 разів була заміжня. Від першого чоловіка Орбакаса у неї дочка, співачка й актриса Крістіна Орбакайте і внуки Микита Пресняков, Дені Байсаров, Клавдія Земцова.

Філіп Кіркоров і Алла Пугачова
Філіп Кіркоров і Алла Пугачова. Фото взято на просторах мережі.

Другий чоловік Пугачової – Олександр Стефанович, третій чоловік – Євген Болдін, четвертий – знову зірка естради – Філіп Кіркоров. Про п’ятого чоловіка знають всі. Максим Галкін став справжнім коханням Примадонни, якому вона подарувала двох дітей. Звісно, виносила їх сурогатна матір.

Втім, на сторінці в Інстаграмі, яку до речі, Пугачова веде не регулярно, з’явилося фото з іншим чоловіком. На ньому Алла – у ніжних обіймах.

Втім, не варто підозрювати норовливу співачку у подружніх зрадах, адже на фото – друг, музикант та співак Олександр Буйнов.

Річ у тім, що чоловік святкує свій День народження. Алла вирішила публічно привітати артиста.

Довгий час вважалося, що у Примадонни з Буйновим був службовий роман. Аллі довелося навіть не спілкуватися зі своїм другом цілих 6 років через Філіпа Кіркорова.

Та зараз Олександр не втомлюється робити Аллі Борисівні компліменти та дивуватися її таланту.

 

Схожі статті