Як виглядає рідна матір Потапа: витончена моложава білявка з ефектною фігурою, яка ще дасть перцю Каменських

Репер Потап прославився на всю країну. Цікаво б було вам побачити, хто виховав таку талановиту зірку? Детальніше у матеріалі.

Олексій Потапенко ніколи не приховував інформацію про свою родину. Про його ранні роки ми знаємо те, що артист народився і виріс у Києві, навчався на викладача фізкультури, але відчув поклик душі до музики та змінив діяльність.

Таким був Потап на самому початку кар’єри у 2000 році. Фото взято на просторах мережі.

Його батьки – не прості роботяги. Батько був військовим, хоча згідно з рядом джерел, він працював у КДБ, а потім, після розпаду СРСР, став займатися бізнесом. Мати займалася спортом. Саме вона і стала героїнею цього матеріалу.

Отже, знайомся – Людмила Потапенко – колишня чемпіонка світу з підводного плавання, яка до останнього часу працювала персональним тренером та інструктором з групових занять в одному з елітних клубів Києва.

Олексій Потапенко з мамою. Фото взято на просторах мережі.

Жінці зараз 63 роки. Втім, вона завжди доглянута, підтягнута та стильна. Людмила стежить за трендами та намагається виглядати дуже гідно. Носить мати репера платиновий блонд та довге волосся.

Людмила Потапенко – мати Олексія. Фото взято на просторах мережі.

У 2016 році мати знаменитості розповідала, що вона має свій секрет збереження молодості. Він простий і полягає у щоденних заняттях спортом. До речі, вона ніколи не зверталася за допомогою до пластичних хірургів.

Веде жінка непублічне життя. На відміну від мами Насті Каменських, Людмила не активна у соціальних мережах. Знайти її фотографії виявилося ще й тим викликом.

Людмила Потапенко. Фото взято на просторах мережі.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.