Ольга Сумська ледь стримуючи сльози розповіла про знущання у дитинстві: за що акторку гнобили однолітки

Ольга Сумська - видатна українка, що народилася у династії акторів. Втім навіть у таких творчих сім'ях бувають негаразди.

Ольга Сумська досягла небачених висот: вона – впізнавана, має за плечима дуже гідну творчу роботу, яка увійшла у творчий спадок кінематографу, побудувала міцну родину…Але і в житті цієї сильної жінки були моменти, які її ледь не зламали.

Ольга Сумська налякала прихильників неочікуваним образом
Ольга Сумська. Акторка. Фото взято на просторах мережі.

Про лихі моменти з дитинства зізналася видатна українка програмі “Позаочі”.

Виявилося, що батьки не балували маленьку Олю у дитинстві. Одяг доводилося доношувати за старшою сестрою. Більше того, речі доводилося перешивати, так як дівчата були різної комплекції.

Ольга Сумська дає інтерв’ю програмі “Позаочі”. Скріншот взято з кадру телепередачі.

Щодо речей, за словами акторки вона ходила до школи в одних і тих же речах, як і її однокласники. Щось нове з’являлося у гардеробі лише тоді, коли зріст не дозволяв носити блузки, штани. Сумська вважає, що у багатьох була така ситуація.

А ще Ользі доводилося терпіти знущання над собою від однолітків. Річ у тім, що у дитинстві у неї були проблеми з зором. Через те, що лікар прописав окуляри, майбутня Роксолана відчувала себе справжнім гидким каченям.

Ольга Сумська у шкільному віці. Фото взято на просторах мережі.

Найобразливішим було те, що коли і так не дуже гарні дівочі окуляри зламалися, батько вирішив полагодити їх самостійно. Чоловік взяв та перемотав на переніссі їх звичайною проволокою. Так і доводилося ходити маленькій Ользі.

Навіть зараз акторка не може зрозуміти, як з такими окулярами можна було ходити до школи. Особливо у дуже вразливому підлітковому віці.

Схожі статті