Розлучена Соломія Вітвіцька не страждає від самотності: зірку помітили в обіймах іншого чоловіка

Після розлучення Соломії Вітвіцької пройшло три місяці і здається зірка почуває себе дуже добре.

Не так давно Соломія Вітвіцька повідомила шанувальників про те, що прощається зі своїм чоловіком та роками, які провела з ним в шлюбі. Тобто, телеведуча заявила на всю Україну — вона розлучається.

Криза в шлюбі

Згодом стало відомо, що криза в стосунках телеведучої та режисера Кочаткова назрівала дуже довго. А останній рік вони навідувалися до сімейного психолога, який, на жаль, не зміг допомогти сімейні парі. Поїздка Соломії в повній самотності до Об’єднаних Штатів Америки, а згодом до Максики, недарма спричинила галас у ЗМІ: у подружжя таки дійсно були проблеми. І усі здогадки журналістів стосовно кризи виявилися правдивими.

Інший

Сьогодні Соломія Вітвіцька опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram чарівну світлину зі своїм другом танцівником Олександром Лещенко, яка також, можливо наробить галасу. Справа в тому, що Соля постала зі своїм старим приятелем в обіймах і, більш того, друзі по черзі один одного цілували.

Серед підписників знайшлася  персона, яка підлила масла у вогонь і залишила коментар зазначивши, що хлопець – вогонь. Чи мала на увазі жінка просто хлопця чи то хлопець Соломії — велике питання, на яке, на жаль, телеведуча навряд дасть відповідь найближчим часом.

Колега Соломії зробила підозрілий комплімент. А Соломія не менш дивно відповіла.

Нагадуємо, що Соломія була в шлюбі 8 років. Подружжя було дуже зайнято в різноманітних проектах, тому не дивно, що їхні відносини дали тріщину. З огляду на те, як ніжно попрощалися колишній чоловік та дружина, зрозуміло, що стосунки дійсно просто і зжили себе. Адже вони залишилися хорошими друзями. І це не дивлячись на те, що в них навіть не було спільних дітей.

Схожі статті