Як виглядає і чим живе перший коханий Тіни Кароль, якого поп-діва з легкістю проміняла на Євгена Огіра?

Тіна Кароль цікава своїм прихильникам не лише творчістю, а й особистістю. Давайте дізнаємося, кому належало її серце до шлюбу з Євгеном Огіром.

Тіна Кароль – справжня українська легенда. Вона тішить своєю творчістю українців вже 15 років. Співати почала артистка із самого раннього дитинства: виступала на міських конкурсах в Івано-Франківську.

Тіна Кароль
Тіна Кароль. Фото взято на просторах мережі. 

Багато пісень артистки присвячені коханню та сімейним цінностям, адже у своєму житті вона мала щастя пізнати це почуття разом з коханим Євгеном Огіром. У шлюбі співачка подарувала коханому сина, а після того, що чоловік пішов з життя у 2013 році, стала берегти не тільки пам’ять про нього, а й вірність.

Тіна Кароль
Тіна Кароль з коханим чоловіком. Фото взято на просторах мережі.

Втім, виявилося, що Євген був не першим, хто претендував на серце Тіни Кароль.

Коли артистка-початківець тільки переїхала до столиці, вона знайшла роботу у театрі, де й познайомилася з режисером Дмитром Тубольцевим.

Ось, як виглядав у молоді роки перший обранець Тіни Кароль – Дмитро Тубольцев. Фото взято на просторах мережі.

Роман тривав близько року. Розійшлися без скандалів. Чоловік згадує, що ще тоді у молодості відчував, що у співачки буде велике майбутнє. Втім, стосунки не складалися. Після того, як пара розійшлася, молоді люди близько 12 років взагалі не спілкувалися.

Лише потім Дмитро буде шукати шляхів поговорити з Тіною та вибачитися перед нею.

Зараз чоловік виглядає так:

Екс-коханий Тіни Кароль Дмитро Тубольцев. Фото взято на просторах мережі.

У 2014 році чоловік пішов добровольцем у зону АТО. Проте, творче ремесло не полишив. Він знімався у фільмі “Гвардія”, де відтворив образ військового.

Схожі статті