Тіна Кароль, Олександр Пономарьов, Ольга Горбачова та інші зірки-віряни, які дотримуються Великого посту

Шоубізнес - сфера дуже специфічна. Втім, і тут є люди, що вірять у Бога всім серцем. Дізнайтеся, хто з бомонду також дотримується Великого посту.

Лишилося трохи більше місяця до найважливішого свята всіх православних християн – Великодня. Нагадаємо, що цього року Воскресіння Христове ми будемо святкувати 2 травня. Зараз триває Великий піст, який почався 15 березня.

У цей період під забороною страви з м’яса, молочних продуктів, яєць, також рекомендується утримуватися від розваг і алкоголю. Головне в Великий пост – очиститися духовно.

Давайте дізнаємося, хто з українських представників шоубізнесу дотримується традицій.

Тіна Кароль

Поп-діва вважає себе віруючою. Навіть зі своїм чоловіком Євгеном Огіром вона взяла рішення обвінчатися. Піст тримає співачка з 2014 року.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Олександр Пономарьов

Понад 20 років дотримується традиції і Олександр Пономарьов. Чоловік вирішив обмежувати себе у їжі та зцілюватися духовно.

Олександр Пономарьов
Олександр Пономарьов

Ольга Сумська

Знаменита акторка та телеведуча звикла дотримуватися традицій. Жінка вважає себе вірянкою і завжди перед Великоднем дотримується посту.

 Ольга Сумська пригадала, як починалися її романтичні стосунки з Віталієм Борисюком
Ольга Сумська 

Ольга Горбачова

Співачка та ведуча не раз розповідала в інтерв’ю, що вся її родина дотримується Великого посту. Ставить тут перед собою Ольга не тільки духовні цілі. Виявляється, пісні страви допомогли артистці отримати ідеальну фігуру.

Ольга Горбачова в образі. Фото взято з простору мережі.

Євген Янович

Актор та гуморист з шоу “Мамахохотала” близько чотирьох років тримається традицій. Втім, він зауважував, що це лише з оздоровчою ціллю.

Євген Янович

Ольга Фреймут

Сувора ревізорка завжди вважала себе набожною людиною. В дитинстві Оля навіть хотіла піти у монастир. Втім, обмежилася лише походами до церкви та дотриманням посту.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

 

Схожі статті