Джамалу, яка нещодавно подарувала чоловікові другу дитину, довели до сліз: іноді слова гостріші за лезо

Джамала щосили худла, але реакція людей засмутила співачку настільки, що її очі наповнилися слізьми.

Джамала — мати двоїх дітей. Ні для кого не секрет, що вагітність, хоч і казковий період, але явище, яке залишає на тілі жінки сліди. Так, після пологів молода мама трансформується і починає боротьбу з зайвою вагою, розтяжками, обвислою шкірою, тощо. Для зіркових мам це особливий стрес, адже їм необхідно прийти до форми найближчим часом. Часто стається, що знаменитості вдаються до жорстких дієт заради поставленої мети і можливості як можна раніше попасти в кадр телевізійної камери після пологів.

Критика, яка змусила Джа плакати

Так, співачка Джамала, яка нещодавно хизувалися результатами дієти, заплакала через хейтерів. Вона зізналася, що є дуже чутливою персоною і бере все близько до серця, особливо критику стосовно її зовнішніх даних.

“Хейту та буллінгу в соціальних мережах просто немає меж. Пишуть: “А чого ти розповніла чи не вспіла народити?”. Після народження дитини  мене це дуже ображало і навіть до сліз зачіпало, що порівнювали “Ось диви одна народила місяць тому і вже худа, а ти 5 місяців назад і ти все їси”. Мені було боляче”, – поділилася співачка з журналістами команди “Зірковий шлях”.

Джамала запевняє, що вчиться сприймати критику легше, а в цьому їй допомагає її зіркова родина — чоловік та двоє синів. Вони надихають жінку на нові хіти і дозволяють почувати себе щасливою. Співачка тримає себе в руках і не відповідає на різкі висловлювання у свою адресу, хоча зізнається: інколи дуже хочеться. А іноді просто видаляє. Можливо, це дійсно найкращий вихід для ніжної знаменитості.

Схожі статті