Після повернення Дана Балана Тіна Кароль вдруге приміряла образ нареченої: показала нове фото у білій сукні

Тіна Кароль і Дан Балан - найзагадковіша пара сучасного шоу-бізнесу. Подивіться, що опублікувала поп-діва після повернення Дана на "Голос країни".

Тіна Кароль. Особисте життя цієї співачки – це справжня таємниця. Після смерті Євгена Огіра артистка назавжди закрила своє серце від всіх, хто хоч якось проявляв до неї увагу. Жінка вирішила, що буде берегти вірність, адже її перший шлюб був скріплений на небесах.

Вінчання Тіни Кароль. Фото взято на просторах мережі.

Втім минулого сезону, на проекті “Голос країни” на поп-діву звернув увагу молдавський мачо Дан Балан, якого у якості тренера запросили організатори проекту.

Тіна Кароль опублікувала фан-відео на тему стосунків співачки та Дана Балана.
Тіна Кароль і Дан Балан. Фото взято на просторах мережі.

Ця пара не раз пускала бісики один одному, Тіна отримувала букет квітів, а у фіналі на шоу приїхала навіть мама Дана Балана, яка дуже тепло поставилася до співачки та навіть обійняла її.

Людмила Балан і Тіна Кароль на одній сцені. Скріншот кадру взято з телепередачі “Голос країни”.

Після проекту стосунки білявки та Дана Балана не припинилися, щоправда вони перейшли у розряд “робочих”. Зірки записали спільну композицію, але інформації про те, що почали зустрічалися – так і не було.

Втім, нещодавно всіх прихильників ошелешило рішення організаторів “Голосу країни” “приставити” до тренерів, так званих радників. Тіні випало оцінювати номери разом з Даном.

Чоловік під час ефіру ділився теплими спогадами про зустріч із співачкою, а Тіна Кароль в Інстаграмі опублікувала провокативне фото у білій, майже підвінечній сукні.

Втім, можемо припустити, що це зроблено лише для анонсу своєї нової композиції.

spot_img

Схожі статті