Ким був до популярності Слава Дьомін – радіоведучий та нове обличчя “Голосу країни”: всі подробиці

Український шоу-бізнес динамічно розвивається. Нові обличчя з'являються на телеекранах.

“Голос країни” водинадцяте дивує українців талантами. Втім, організатори цього року також приготували багато сюрпризів. По-перше, здивували глядачів оновленим складом журі: долучився та дебютував у ролі тренера Олег Винник.

Новий тренерський склад шоу “Голосу країни”. Фото взято на просторах мережі.

По-друге, здивував сюрприз про появу радників у тренерів. Навіть у найбільш досвідченої Тіни Кароль, яка бере участь у проекті з 2013 року з’явився особистий помічник у прийнятті рішень – Дан Балан.

А ще серед ведучих з’явилося нове обличчя. Якщо раніше супроводжували учасників, анонсували виступи та модерували дискусії Юрій Горбунов та Катерина Осадча, то минулого року на прихід до шоу оголоси і популярний радіоведучий Слава Дьомін. Новиною про те, що долучиться до шоу він поділився в Інстаграмі напередодні Нового Року.

Що відомо про Славу Дьоміна?

Слава народився у Львові. Зараз йому 35 років. Вже був одруженим, має дитину, але з коханою жінкою розійшовся після 13 років спільного життя. На цьому фото шоумен позує разом з сином.

Він потрапив на радіо у достатньо юному віці. Директор “Львівської хвилі” дозволив хлопцю на 14 лютого зачитувати привітання. Тоді Слава зрозумів, що його пристрасть – це робота у медіа.

Проте, справжнє визнання прийшло під час роботи на радіо “Люкс фм”. А ще харизматичний ведучий бере інтерв’ю у зірок та записані відео поширює у соціальних мережах.

Зараз його залучити у проекті “Голос країни”, де чоловік веде бесіди залаштунками шоу та спілкується з учасниками.

Схожі статті