Чому Андрій Доманський раптово зник з екранів та соціальних мереж? Що трапилося з колись відомим шоуменом?

Телеведучий Андрій Доманський добре відомий всім українцям. Втім, в останній час про чоловіка мало що чутно. Чи правда, що він пішов з телебачення?

Ім’я шоумена Андрія Доманського гриміло свого часу на всю Україну. Чоловік претендував на звання одного з найбільш популярних медіаосіб. Втім, час минув та навіть у соціальних мережах артист перестав публікувати світлини.

Андрій Доманський вперше показав своїх п`ятерих дітей разом на одному фото
Телеведучий Андрій Доманський. Фото взято на просторах мережі.

Як починав свою кар’єру Андрій Доманський?

Андрій народився у місті Одеса. Попри те, що його батьки були інженерами, хлопець з дитинства знав, що хоче працювати у медіа. Він з 20 років працював на радіо. Проте, справжня слава прийшла до нього, коли шоумен почав працювати на ранковому шоу “Підйом” на “Новому каналі”.

Молодий Андрій Доманський. Фото взято на просторах мережі.

До речі, Андрій – з небагатьох ведучих, хто має досвід роботи на трьох провідних телеканалах: “Новий канал”, “1+1”, “Інтер”. У 2008 році його навіть нагородили за роботу.

Втім, запам’ятала його країна не тільки завдяки таланту, а ще і його бурхливому роману з Лідією Таран, який закінчився розлученням пари.

Лідія Таран та Андрій Доманський
Лідія Таран та Андрій Доманський. Фото взято на просторах мережі.

Чим живе у 2021 році Андрій Доманський?

Виявляється, що окрім телекар’єри, шоумен розвивав себе, як ведучого на корпоративах та святах. Проте, і про проекти, і про свої заходи артист перестав розповідати ще минулого року. Останнє, чим поділився з підписниками чоловік – фото його дитини.

Проте, ми дізналися, що Андрій все ж таки не зник з екранів телебачення. Він веде кулінарну програму на телеканалі “Інтер” “Готуємо разом”. Проект автори представляють, як справжню книгу, де можна навчитися готувати.

Схожі статті