Хто оточує Людмилу Барбір: все, що відомо про чоловіка та дітей телеведучої – біографія, фото, цікаві факти

Завдяки вроді телеведучої, її порівнюють з Монікою Белуччі. Хто ж оточує красуню?

Незважаючи на свою популярність, відома українська телеведуча Людмила Барбір не любить афішувати подробиці особистого життя. 38-річна знаменитість вкрай рідко публікує фотографії своєї родини, вважаючи за краще заповнювати свій блог виключно робочими моментами. Але іноді це все-таки трапляється.

Чоловік Людмили

Людмила Барбір з чоловіком.

Телеведуча заміжна за викладачем по айкідо Ігорем Барбіром та має з ним спільну дитину Тараса.

До речі, завдяки чоловікові, Барбір почала займатися японської бойовою технікою вісім років тому і захистила чорний пояс. Але через щільний робочий графік не могла приділити навчанню достатньо часу і систематично займатися, тому справа затягнулася. За словами Людмили, щоб здати на перший дан і отримати чорний пояс, треба знати близько 100 технік, серед яких – ударна техніка, робота зі зброєю і техніка боротьби.

Спочатку айки-дзюдзюцу для телеведучої було способом самозахисту, але потім вона вирішила продовжувати займатися бойовим мистецтвом для зйомок в кіно.

Син Тарас

Син зірки світиться на її особистій сторінці нечасто, але зазвичай, публікації з його участю дуже інформативні. Так, на своїй офіційній сторінці в Instagram Людмила оприлюднила рідкісне фото з сином Тарасом. У коментарях до публікації ведуча розповіла про давню сімейну традицію.

“Читати – наш давній вечірній ритуал. День теж не обходиться без книги, але читати перед сном – в цьому є якась магія. Тарас любить створити особливу атмосферу – включити гірлянди, ліхтарики, влаштуватися в ліжку під лампою і тільки тоді зануритися в книгу. Спочатку він читає мені, а потім читаю йому я”, – зазначила Барбір.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.