Онкохворій Анастасії Заворотнюк виповнюється 50 років. Як почувається акторка у свій ювілей

В Анастасії Заворотнюк найзнаковіший ювілей! Як проведе його іменинниця?

Актриса театру і кіно Анастасія Заворотнюк відзначає 3 квітня ювілей. Зірка серіалу “Моя прекрасна няня” народилася в родині акторки і телережисера в Астрахані. У 1993-му Заворотнюк стала працювати в легендарній “Табакерці”, а найпомітнішою її телероботою була озвучка Крістофера Робіна в мультсеріалі “Нові пригоди Вінні-Пуха”. Народна популярність до неї прийшла в 2004 році, коли на російському каналі “СТС” почався показ серіалу “Моя прекрасна няня”, в якому вона виступила в головній ролі. З тих пір Заворотнюк зіграла безліч ролей і завоювала місце в серці глядачів.

Анастасія Заворотнюк з партнеркою по серіалу.

Стан акторки на даний момент

За словами Чумакова, професора та завідувача лабораторії проліферації клітин, де винайшли ліки для Анастасії Заворотнюк, їй вирізали новоутворення, потім вона пройшла курс хімії, і  згодом на 2-3 місяці наступила ремісія.

Анастасія Заворотнюк.

Після рецидиву Заворотнюк лікували за кордоном, після вона знову лікувалася в Росії. Лікар припустив, що актриса не зможе повернутися до повноцінної роботи.

“Вибачте, але коли у людини вирізали величезний шматок мозку, він стає зовсім іншим. Навряд чи вона зможе вимовляти якісь монологи, але не виключено, що зможе з’являтися в епізодах. Я так розумію, що у неї є певні складності. Я її особисто не бачив, але наскільки я розумію, вона в інвалідному візку, не ходить сама”

Лікар підкреслив, що збереження життя можна вважати перемогою.

Нагадуємо. що влітку 2019 року в ЗМІ почали з’являтися публікації про можливу пухлину мозку (гліобластому) у Анастасії Заворотнюк. Офіційного підтвердження цієї інформації ні від акторки, ні від її родичів не було. Проте діагноз був побічно підтверджено медиками в розмові з президентом Росії Володимиром Путіним під час наради з питань розвитку генетичних технологій.

Схожі статті