Сергій Сивохо розповів, через яку хворобу різко схуд: втратив 50 кіло та вчився заново пересуватися

Сергій Сивохо - один з найбільш відомих коміків сучасності. Втім, навіть у цього позитивного чоловіка у житті відбувається справжня драма.

Сергій Сивохо. Цього коміка знає багато поколінь, адже свою медійну діяльність він розпочав ще на зорі незалежності. Спочатку він спробував себе у грі КВК, де зрозумів, що може відмінно писати сценарії, придумувати гумористичні ходи.

Сергій Сивохо. Фото взято на просторах мережі.

Його колоритна зовнішність допомагала йому бути максимально впізнаваним, адже такого видного чоловіка, на фоні класичних шоуменів, було важко забути.

Реальну славу принесла Сергію передача “Прихована камера”, яка принесла на український телевізійний екран новий формат: розіграші з записом. Невинні, але смішні жарти та реакції людей показували тривалий час. Доповнювався цей антураж відмінним гумором Сергія.

Прихована камера. Шоу транслювалося на початку 2000-х.

Втім, цим яскравим проектом кар’єра шоумена не завершилася. Сергія покликали стати тренером у шоу “Ліга Сміху”. До речі, саме його команда здобула приз у першому сезоні. Довелося бути членом журі у програмі артисту недовго. Всього 2 роки – і він опиняється на лікарняному ліжку.

Сергій Сивохо катастрофічно схуд. Фото взято на просторах мережі.

За словами гумориста, він завжди був повної статури, хоча його батьки – навпаки, худорляві. Чоловік важив 195 кг, а коли в нього відкрилася язва у 2017, лікарям знадобилося його терміново прооперувати, адже Сергій втратив цілих 3 літри крові.

Після цього йому суворо наказали сідати на дієту, адже організм не витримував ваги. Чоловік мужньо боровся за здоров’я та скинув 50 кг. А ще йому довелося долати проблеми з опорно-руховим апаратом, адже через проблеми зі здоров’ям віднімалася стопа. Вчився пересуватися наново.

Схожі статті