Олег Винник пояснив чому не бажає публічності для своєї родини та натякнув на стосунки з Таюне

Олег Винник крок за кроком, все більше в більше відкривається слухачу.

Популярний український співак Олег Винник старанно приховує своїх рідних та особисте життя від папарацці та набридливих журналістів.

Пояснення від Олега Винника

Нещодавно співак підкреслив, що не робить своє особистк життя публічним, бо не бачить в цьому сенсу. Він наполягає – любов слухачів варто завойовувати хорошим текстом, музикою та іскрою, а не плітками про те, що нікому не має бути цікавим. У програмі “Життя відомих людей” на телеканалі “1 + 1” знаменитість зазначив, що не має наміру змушувати шанувальників говорити про себе через чергові чутки про його особисте життя.

“Хтось підтримує свою популярність піаром: показує дітей або дружин. Мені здається, що все це не має значення … Як тільки у тебе пропаде іскра в очах, щастя і енергія – все, нічого не допоможе”, – пояснив артист свою категоричну позицію.

Більш того, популярний виконавець запевнив, що не вважає себе “серцеїдом”, як думає більшість. Олег Винник впевнений, що людям просто близькі тексти його пісень, тому їм подобається його творчість.

Новий кліп, який несе в собі натяк

Кадр з музичного кліпу Винника.

У новому кліпі виконавця під назвою “Безкінечне кохання” Олег ніби натякає на свою “обраницю” Таюне. Так, не дивлячись на велику кількість героїнь, які намагаються привернути увагу повелителя вовчиць, він в результаті обирає біляву дівчину, яка падає до нього у руки з розбитого кришталевого серця. Образ білявої героїні неймовірно схожий на образ реальної, але таємної дружини Винника.

Нагадуємо, що офіційного підтвердження шлюбу співака та його бек-вокалістки не було. Однак, в мережі та ЗМІ вважають їх парою.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.