Життя Дмитра Комарова опинилося під загрозою через отруйну змію: телеведучий не стримував емоцій та жаху

Отруйна змія влаштувала переполох спочатку в машині знімальної групи, а потім на телебаченні.

Зйомки чергового сезону “Світу навиворіт” знаходиться у самому розпалі. А значить не обійдеться без цікавих історій від Дмитра Комарова. Нещодавно команда “ТСН” повідомила українських глядачів про неприємний та небезпечний інцидент, який стався з телеведучим за кордоном.

Небезпека в місті Карачі

Так, на порталі “ТСН” з’явилася новина, що телеведучий втрапив у халепу під час зйомки чергового випуску шоу. Дмитро Комаров відправився в місто Карачі, яке донедавна входило у список найнебезпечніших міст у світі. Справа була насправді дуже серйозна і тележурналіст разом з командою знаходився на зйомках з охороною.

Дмитро Комаров на зйомках у місті Карачі.

Однак, це все одно не допомогло і небезпека прийшла звідки не чекали. Справа в тому, що отруйна змія якимось чином вибралася з мішка і опинилася в салоні автомобіля знімальногоної групи. У зв’язку з цим Дмитру довелося перервати процес зйомки на час, поки небезпека не була усунута.

Дмитро Комаров на зйомках у місті Карачі.

“Ви коли небуть їздили в автомобілі з отруйною змією, яка втікла, загубилася в салоні, незрозуміло, де знаходиться, звідки з’явиться і в яку хвилину? Відчуття неймовірні. Навіть не дивлячись на мій немалий досвід спілкування зі зміями — це був адреналиніще. Таке неможливо передбачити. До того, як це сталося зі мною, я взагалі не думав, що такі ситуації стаються. І сталося це у місті Карачі”, – розповів Дмитро Комаров знаходячись під емоціями.

Ведучий намагається тримати у курсі своїх шанувальників через особисту сторінку в соціальній мережі Instagram, але найцікавіші історії все ж таки зберігає для своїх колег, які можуть розповісти про його пригоди найкращим чином.

Схожі статті