Історія кохання з нестандартними стосунками: як молода Ейнат підкорила серце немолодого Андрія Макаревича?

Нестандартна врода, нестандартні особистості та нестандартні стосунки.

Різниця у віці Андрія Макаревича та Ейнат Кляйн становить 30 років. Однак це не заважає зірковій парі насолоджуватися одне одним та бачити в іншому всесвіт.

Ейнат Кляйн

Жінка народилася в Києві. Однак має єврейське коріння. Тому одразу після отримання диплому про вищу освіту вона відправилася жити до Ізраїлю. Саме там вона зрозуміла, що тяжіє до історії Ближнього Сходу та бажає подорожувати. Варто зазначити, що ім’я жінки дуже відоме саме в Ізраїлі, але в Україні її ніхто не знає. Жінку не влаштовує той факт, що її не сприймають як особистість та заклеймили “дружиною Андрія Макаревича”.

Можна сказати що її рішення змінити свою долю та почати розїзджати світом і звело її з Андрієм Макаревичем. Так, вони зустрілися у турі по Ефіопії. Між ними не було романтики, але зав’язалося міцне товариство. Андрій запросив чарівну Ейнат до Москви, адже вона там ніколи не була. І коли дівчина завітала до Батьківщини чоловіка, в них закрутився роман.

Зірковий шлюб

Виявляється, що батьки Кляйн були великими фанатами творчості Андрія Макаревича та музичної групи “Машина часу”. Яке диво, що доля звела їхню доньку з їхнім кумиром. Ані батько, ні мати не були проти стосунків з чоловіком, який був старший за їхню доньку на 30 років, єдине що їх хвилювало — це щастя спадкоємиці. І вона дійсно щаслива. Жінко багато подорожує і у 2019 році вдома була лише 19 днів. Доречі саме того року пара і побралася. Їх не допікає побут і вони радіють нечисленним хвилинам, які можуть провести разом на одинці.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.