На організатора концертів Олі Полякової подали до суду: що трапилося та яке відношення має співачка до цього

Оля Полякова - відома українська скандалістка. Подивіться, що на цей раз натворила зірка і чому на організатора її концертів подали до суду.

Вона епатажна, смілива та харизматична. Оля Полякова знає та відчуває дуже гарно свій образ і жінка не сумнівається, що комусь її амплуа не до вподоби. Проте, це не хвилює співачку. Більше того, вона точно знає, що саме таким чином і збільшується її популярність.

Епатажна Оля Полякова знає собі ціну. Фото взято на просторах мережі. 

Втім, черговий концерт Суперблондинки не обійшовся без інциденту. 13 березня Оля Полякова відправилася давати свій виступ у славне місто Суми. Цей час, звісно ще не був періодом суворих карантинних обмежень, втім масштабні заходи не заохочувалися урядом.

Білявка ризикнула та вирішила дати свій виступ.

Оля Полякова анонсує свій виступ у Сумах. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки артистки.

Втім, організатори зазнали проблем. На агентство “Арт-хвиля”, яке забезпечувало проведення заходу написали заяву у поліцію. Начебто зал, в якому виступала Оля Полякова був заповнений більш, ніж на 50%, як того вимагалося. Під час шоу-програми також не дотримували інші обмеження.

Розпочався судовий процес.

Втім, для організаторів все закінчилося досить позитивно.

Згідно з даними “Суспільне Суми”, суд не знайшов складу злочину у діях організатора.

Суд виправдав організаторів концерту Полякової. Скріншот взято з Фейсбук-сторінки “Суспільне Суми”.

Агенції вдалося довести, що під час виступу Суперблондинки були дотримані всі карантинні норми, а також зал був заповнений менш, ніж на 50%.

Зараз Оля Полякова поки що не анонсує нових виступів у зв’язку з пандемією.

Схожі статті