Хто оточує Валентину Хамайко: все, що відомо про родину та друзів ведучої — біографія, фото, цікаві факти

Валентина Хамайко - багатодітна мати та успішна жінка. З ким вона спілкується і чим живе?

Родина телеведучої поповнювалася діточками кожні 2 роки і всі вони, за словами ведучої, дуже різні.

Родина

Чоловік Валентини – Андрій Оністрат – завжди допомагає у вихованні дітей і займається сімейними обов’язками, якщо ведуча зайнята зйомками. Вона вважає, що важливо підтримувати і підстраховувати один одного в справах виховання дітей.

Родинне фото.

5 грудня 2018-го Валя і Андрій стали батьками в четвертий раз! Малюк з’явився на світ в одній з київських клінік. Щасливі батьки назвали синочка Андрієм.

Негаразди

В одному з інтерв’ю Валентина поскаржилася, що чоловік, зайнятий своїми справами, відмовився зустріти її в аеропорту. Незважаючи на її наполегливе прохання чоловік вважав за краще відправиться на чергове тренування. На той момент ведуча була вагітна і з високою температурою поверталася від своїх батьків. Це стало однією з причин загострення кризи у відносинах між подружжям.

Через небажання скоротити частку робочого часу в своєму житті, Валентина змушена була віддати своїх дітей спочатку няні, а потім – на різноманітні гуртки. Мирослава в силу маленького віку не могла відвідувати гуртки і тому все дитинство замість ігрових майданчиків провела сидячи нерухомо в машині мами. Соломію Валентина віддала в гурток танців, куди дівчинка ходила зі сльозами, але маму це не зупиняло. Останню дитину Валентина залишила через пару днів після народження, адже провести ефір на телеканалі “1 + 1” їй здалося важливіше.

Друзі та цікаві факти

Зараз разом з чоловіком виховує двох дочок і двох синів. Під час четверте пологів, щоб не було нудно, дзвонила друзям, які її розважали. Колега і ведучий «Сніданку з 1 + 1» Руслан Сенічкін був на зв’язку з Валентиною і всіляко її підтримував.
Сім’я провідною піклується про цілу домашній фермі! На господарстві є курчата, кролики, козенята і корова. Овочі та фрукти Валентина Хамайко вирощує на своєму городі, а сир готує власноруч.

Кохана сестра

Валентина з сестрою.

Ірина Хамайко старша за зіркову сестру на 3 роки. У неї теж 4 прекрасних дитини – старша дочка і троє синів. Уже приблизно 15 років вона живе і працює у Відні. Працює в банку, займається фінансуванням великих корпоративних клієнтів.

“У нас чудові стосунки. Іра для мене рідна людина, якій я вірю і довіряю. Але коли ми були дітьми, все було зовсім не так … Ми сварилися і навіть якийсь час билися. А вже ближче до моїх 10-11-ти і її 13-ти все змінилося. Часто прислухаюся до її слів. І навіть якщо спочатку вони можуть мене трохи розсердити, з часом розумію – вона права! У нас є велика сила взаємодопомоги. Ми різні, але рідні та близькі, і дуже доповнюємо один одного”

Схожі статті