Леся Нікітюк та її мати відпустили їдкі коментарі у сторону Холостяка Михайла Заливако і учасниць

Леся Нікітюк насмішила підписників безглуздими коментарями в сторону учасників шоу.

Леся Нікітюк змогла прославитися на пострадянському просторі саме завдяки бездоганному почуття гумору. Приваблива білявка вміє перевести у жарт абсолютно все: від недолугих заголовків популярних ЗМІ до телевізійних скандалів. Її гуморні коментарі жваво штовхають карєру вперед, а гарні зовнішні дані та почуття стилю посилюють ефект.

Їдки коментарі від Лесі Никитюк

Так, Леся Нікітюк нещодавно опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька відеороликів, на яких вона разом зі своєю мамою Кет передивлялися 6-й випуск романтичного шоу “Холостяк”. Вона показала користувачам сцену, на якій Михайло Заливако та учасниця Анна знаходилися на побаченні.

До речі, у цьому випуску холостяк дійсно дав жару і цілувався з усіма підряд. Одна з учасниць не витримала таких пристрастей і покинула проект.

Так як до цього між холостяком та Джесікою відбувся пристрасний публічний поцілунок, то зірка ніяк не очікувала побачити одразу ж поцілунок з іншою. Саме тому і відпустила наступний коментар адресований матері стосовно поведінки холостяка:

“Ну не з усіма ж лизатися”

Мати знаменитості у свою чергу взагалі не полізла за словом до кишені і відповіла, що вони певно ж чистять зуби перед наступним поцілунком. На цьому відео закінчилося.

Публікація виявилася корисною для тих, кому було цікаво, в кого характером у родилася Леся. З’ясувалося, що почуття гумору вона успадкувала від матері. А ще, виявляється, що серед зірок є глядачі романтичному що, які дивляться кожен випуск та слідкують за подіями. А ще, виявляється, що навіть серед зірок є глядачі романтичному шоу, які дивляться кожен випуск та слідкують за подіями.

Схожі статті