Грузинський красень Іраклі Макацарія нарешті розсекретив свою обраницю, яка молодша за нього на 17 років

Відомий грузинський холостяк нарешті знайшов другу половинку і навіть показав її публіці. Невже все настільки серйозно?

Іраклі Макацарія знаходився у статусі холостяка неймовірно довго. Здається, що й українці, і грузини вже втратили надію на те, що інтелігентний, вихований бізнесмен зможе знайти собі другу половинку. Однак, це сталося!

Зізнання одного грузина

Нещодавно Іраклі завітав на інтерв’ю до журналістів телепередачі “Життя відомих людей”, де вперше згадав про те, що нарешті прощається з холостяцьким життям. Не дивлячись на те, що герой сюжету розповідав про особисте життя дуже туманоо, він дав ясно зрозуміти, що дівчина вже є, що він мріє про дітей і має дуже серйозний настрій на ці стосунки. За словами Іраклі, усе важливе в їхніх відносинах може статися у цьому році. Тобто, малося на увазі весілля. А сьогодні сталася справжня сенсація! Іраклі Макацарія познайомив своїх підписників з обраницею.

Офіційно не холостяк

Нещодавно на особистій сторінці грузинського бізнесмена в соціальній мережі Instagram з’явилося досить цікаве фото, на якому красень постав поряд зі своєю обраницею.

Високу, привабливу дівчину, виявляється, звуть Лізою. Вона за національністю грузинка і їй 19 років. Дівчина є володаркою незвичайної зовнішності.  Іраклі підписав публікацію так, щоб усім було зрозуміло, ким для нього являється дівчина: “Любов всього мого життя”.

Ліза натомість також опублікувала кілька знімків на своїй сторінці, але була не багатословна і поставила лише смайлики.

Публіка, звісно, прийняла цю новину радісно і з захопленням. Такі знаменитості, як Іраклі вміють все подати красиво. Здається, що варто чекати на грузинське весілля!

Схожі статті