Оля Полякова продовжує свої витівки: зірка розсекретила стать новонародженого малюка Анастасії Приходько

Анастасія нещодавно стала мамою втретє та старанно приховувала усі дані про малюка від користувачів. А Оля Полякова все розповіла!

Нещодавно українська співачка Анастасія Приходько втретє стала мамою. Свою вагітність вона тримала в таємниці. Це стало відомо в студії спецвипуску шоу “Маска”, який відбувся після грандіозного фіналу проекту. Тоді вона підтвердила, що народила дитину, проте ніяких інших деталей не оприлюднила.

Нагадуємо, що роман співачки  з абхазьким підприємцем Нурі Кухілаві не увінчався шлюбом, хоча Настя народила дочку Нанну. Маленька Нанна залишилася з матір’ю в Києві. Дівчинка росте творчим і товариською дитиною, займається музикою, малюванням і балетом. Влітку 2015-го співачка стала матір’ю вдруге, народивши чоловікові Олександру сина, а Нанні – брата Гордія. Пізніше артистка повідомляла, що не проти подальшого поповнення в родині.

Таємничість становлення мамою

Анастасія Приходько розповіла, чому приховувала третю вагітність: зірка  хотіла якомога довше захищати малюка від дорослого світу, проте вже через два дні після гучної заяви опублікувала перше фото з крихітною дитиною на грудях. Зірка позувала в чорному топі і без косметики, якою рідко користується в повсякденному житті. Ім’я та стать третього спадкоємця вона так і не оголосила, назвавши її “коханою людиною”.

“Розвінчую міфи. Уже народила. Ось він, мамин улюблений чоловічок”,
– поділилася співачка.

Правда від Олі Полякової

На публікацію відреагувала Суперблондинка Оля Полякова, чим поставила на вуха усі ЗМІ. Вона розсекретила стать дитини! Зірковийй детектив шоу “Маска”, яка так старанно розпитувала Анастасію Приходько про деталі поповнення, написала:

Оля Полякова рубить правду матку де цепотрібно, і де – ні.

“Хлопчисько! Вітаю, крихітку. Ура”.

На цей коментар багатодітна мама відповіла спокійно:

“Там не написано, хто. Але спасибі тобі велике за привітання! Обіймаю”

Схожі статті