Струнка Настя Каменських наважилася та показала фотографії до схуднення, які так довго приховувала

Усі пам'ятають, як Настя Каменських виглядала, коли набирала вагу, але є фотографії, які навіть Каменських було соромно бачити.

Настя Каменських — талановита та неймовірно вродлива жінка. Як тільки їй вдається поєднати розвиток кар’єри, піклування про себе та свою родину неможливо уявити. Титанічна праця на сцені та титанічна праця поза камерами – серйозне навантаження на психіку.

Зайва вага Насті Каменських

І наскільки було важко Насті спочатку поєднати усі сфери свого життя та тримати все під контролем було особливо видно на початок її кар’єри.

Архівні фото Насті Каменських.

Її вага коливалася настільки швидко, що навіть вірні шанувальники не могли відстежити ці зміни в організмі свого кумира. Певно, зіграли свою роль і звички Насті. Адже вона росла в Італії, де люблять їсти багато та смачно. Однак, ні для кого не секрет, що їхня паста надзвичайно відрізняється від нашої і набагато менш калорійна. Разом з вагою Насті росла вага й Потапа. В якийсь момент ці два артисти навіть отримали вкрай неприємні коментарі від ЗМІ та шанувальників.

Боротьба з “жирком”

Коли Потап та Настя зрозуміли, що закохані одне в одному, то й питання з вагою вирішилося. Настя, натхненна романтичною атмосферою, взялася за своє здоров’я та фізичний стан і почала займатися. Коли Потап побачив, що його кохана Каменських отримує неймовірні результати, то й сам взявся за своє тіло і почав займатися разом з дружиною. А зараз обидві зірки мають прекрасні фігури.

А нещодавно Настя Каменських вирішила відверто поговорити з підписниками та опублікувала декілька фотографій з відпочинку, на яких вона постала у купальниках. Зірка зізналася, що стидалася цих знімків і не могла уявити, що колись зможе їх показати шанувальникам.

Схожі статті