Володимир Остапчук втратив зв’язок з дітьми: колишня дружина увезла малюків геть від рідного батька

Володимир Остапчук зі скандалом розвівся з колишньою дружиною. Втім, постраждали від розбрату батьків діти.

Розлучення для сімейних пар – завжди складний період для чоловіка та дружини, але зачасто страждають від батьківських чвар діти. Родинні сварки та скандали не обходять стороною навіть зірок. Так, Володимир Остапчук і не зміг мирно розійтися зі своєю екс-дружиною.

Володимир Остапчук з екс-дружиною
Володимир Остапчук з екс-дружиною. Фото взято на просторах мережі. 

Здавалося, що минулого року пік конфлікту минув: Олена Войченко (так звати колишню кохану шоумена) розповідала про свої емоції під час розлучення та звинувачувала Володимира у тому, що він не хоче платити аліментів.

Та зараз Остапчук повідомив, що скандал з дружиною набирає нових обертів. На цей раз чоловіка лишили можливості бачитися зі своїми дітлахами.

За словами Володимира, малюки поїхали в Умань до батьків Олени. Втім, зараз чоловік й гадки немає, де його діти, адже жінка не виходить на контакт. Шоумен зазначає, що виникла необхідність встановлення графіку спілкування з малюками і без Олени це питання вирішитися не може.

Володимир Остапчук поділився сумним досвідом розлуки з дітьми. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки шоумена.
Володимир Остапчук поділився сумним досвідом розлуки з дітьми. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки шоумена.

Вихід чоловік вбачає у зверненні до органів опіки.

“Я розумію, що жінка ображена, так себе веде, але це вже сюр. Діти до чого? Тим більше, що 3 рази на тиждень бачитися в садку чи школі — це просто кошмар”, — повідомив Володимир Остапчук.

Схожі статті