Ведучий Анатолій Анатоліч похизувався світлинами з нової країни: талант допоміг зірці підкорити закордон

Популярний шоумен Анатолій Анатоліч показав нові світлини з-за кордону. Дізнайтеся, чому ведучий покинув Україну.

Анатолій Анатоліч – один з популярний телеведучих. Шоумена добре знають завдяки радіопередачам, бекстейджу “Голосу країни”, а тепер ще й ведучого ранкової передачі на телеканалі “Україна”.

Анатолій Анатоліч
Телеведучий Анатолій Анатоліч. Фото взято на просторах мережі. 

Цікаво, що у медіа та на сцені почав працювати чоловік ще за часів студентського навчання.  Він вів усі значущі події в житті рідного міста та інституту. У період навчання Анатолій став радіоведучим на місцевій радіостанції GalaRadio.

А ще зірка телебачення веде свій блог в Інстаграмі. Чоловік ділиться з прихильниками подіями свого життя та не забуває розповідати цікавинки про свої проекти. Так, нещодавно він показав, що покинув Україну.

Чому поїхав з України Анатолій Анатоліч?

Разом з родиною шоумен був не раз закордоном. Взимку, разом з Владом Ямою чоловік проводив час у США. Тоді у штаті Флорида велике сімейство артиста відпочивало на теплому узбережжі океану і, пробувши кілька тижнів, повернулося додому.

На цей раз ведучий самостійно подорожує чужою країною. Емоціями поділився у публікації в Інстаграмі.

Виявилося, що чоловік відвідав закордон не заради власного відпочинку і тим паче переїздку. Разом з командою телеканалу “Україна” він знімає програму “Всюди люди”. Нове тревел-шоу показує нестандартні місця для туристів. Зокрема Анатолій вирушив у Панаму.

Шоумен дуже задоволений новий проектом та подорожжю та вже не дочекається, коли його випуски вийдуть в ефір.

Схожі статті