Ксенія Мішина порвала з Олександром Еллертом? В мережі з’ясували, що пара з “Холостячки” більше не разом

Фанати зіркової пари мають на руках безліч доказів того, що вони розійшлися. Уважні користувачі знову розсекретили знаменитостей.

Усі пам’ятають, як користувачі мережі знайшли обранця Холостячки ще до того, як вийшов фінальний випуск? Ксенія Мішина не змогла приховати той факт, що знаходиться з Олександром у стосунках. У цей раз від фанатів зіркової пари знову не приховалася правда.

Олександр Еллерт та Ксенія Мішина розійшлися

Вперше у фанатів пари виникла підозра про негаразди, коли Олександр не прийшов на день народження Платона разом зі своєю донькою. Здавалося б вони родина. Чому б не прийти на день народження свого майбутнього пасинка? Мабуть сталося щось неймовірно важливе… Другим прецедентом став той факт, що обранець холостячки не проводжав її на літак. Дивно, але можна знайти раціональні причини, які завадили чоловікові попрощатися зі своєю коханою в аеропорту.

Скріншот сторінки Ксенії Мішиної.

Однак, нещодавно підписники Ксенії Мішиної зрозуміли, що молода жінка видалила усі спільні фотографії з Олександром, і залишила лише ті, які є рекламною компанією для відомих брендів. Іншими словами: вона не мала права видаляти світлини, за які представники компаній заплатили знаменитій парі гроші. Виявилося, що акторка навіть відписалася від Еллерта.

Коментарі зі сторінки Ксенії Мішиної.

Логічним рішенням було запитати у знаменитостей про стан справ напряму. Однак, Ксенія взагалі не відповідає на питання підписників, а Олександр лише відповідає, що відписалася Ксенія, а не він.

Фанати пари продовжують вірити у краще.

Фанати пари продовжують вірити у краще.

Скоріш за все, чоловік не поспішає з висновками і не хоче засмучувати фанатів.

Тим часом коментарі під публікаціями обох знаменитостей скоро луснуть від кількості запитань, звинувачень та побажань скорого примирення. Деякі вигадують причини розставання, деякі вірять, що все налагодиться. Знаходяться і ті, хто взагалі не розуміє, що відбувається і питає про ситуацію. Журналістам і шанувальникам залишається лише чекати на офіційне звернення від Ксенії та Олександра.

Схожі статті