Мережею поширився рідкісний сімейний портрет з Олегом Винником: поряд зі співаком постала білявка та дитина

Іноді на фанатських сторінках в соціальних мережах можна знайти справжні скарби.

Особисте життя Олега Винника є ледь не найгарячішою темою для журналістів. Навіть важко уявити, який фурор зробить новина про одруження убогостей “холостяка” або офіційне підтвердження його стосунків з Таїсією Сватко (бек-вокалістка Олега, яку вважають його таємною дружиною).

Таємничий красень

Головний вовк країни не відкривається своїм шанувальникам і не збирається розповідати про те, з ким проводить вечори. Тим не менш, вірні фанати артиста абсолютно впевнені, що він давно одружений на Квітці Таюне і навіть має сина Ліліана, який проживає у Німеччині. Одні вірять в це беззаперечно, інші сумніваються та чекають коментарів від Олега. А сам знаменитість спочатку заперечував ці плітки, а після виходу сюжету “ТСН” перестав коментувати балачки взагалі та продовжує “гнути свою лінію”. Цим усе це закінчиться цікаво всій країні.

Рідкісний сімейний портрет

У співака та його бек-вокалістки є безліч фан-акаунтів в соціальній мережі Instagram. На подібних сторінках є маса цікавого матеріалу пов’язаного з артистами, і іноді трапляються неймовірні скарби. Як от, наприклад, нещодавно мережою поширилася досить цікава світлина.

Це портрет, на якому зображений Олег Винник, Таюне і маленький хлопчик, який сидить в неї на руках. Портрет виконаний у класичному стилі і нагадує роботи з минулого століття. Очевидно, що якась фанатка дуже багато працювала у фоторедакторі, у якому й створила це диво. Цілком можливо, що картинка не продукт фотошопу, а графічного мистецтва.

Так чи інакше, публікація дуже сподобалася шанувальникам творчості Олега Винника, які буквально ловлять крихти інформації про його стосунки з Таїсією.

Схожі статті