Руслан Сенічкін, Людмила Барбір та інші ведучі “плюсів” зайнялися озелененням столиці: створили власний ліс

Хто би міг подумати, що гламурні українські зірки можуть так вправно попрацювати лопатами та посадити свій власний ліс.

Руслан Сенічкін та Людмила Барбір кожного ранку вітають українців з екранів телевізора. Чого тільки не робили зірки у своєму ранковому шоу: і ставили експерименти, спілкувалися зі зірками та їх дітьми, але вперше вийшли просто на вулиці зробити нашу столицю трішки зеленішою.

Руслан Сенічкін
Телеведучий Руслан Сенічкін. Фото взято на просторах мережі.

Прихопили з собою навіть популярних зірок шоу-бізнесу: Олексія Завгороднього (Позитив з продакшену “Мозги”), Ірину Горову, екс-дружину Потапа, Мішель Андраде.

Чому знаменитості вирішили зайнятися висадкою дерев у Києві?

Проблеми екології стосуються абсолютно кожного. Щороку зростає рівень забруднення повітря, при цьому ліси продовжують вирубати. Зокрема, дуже страждають наші дерева у Карпатах, які зникають буквально на очах.

Зірки телебачення власноруч посадили дерева. Фото взято за сторінки “1+1” у фейсбуці.

Наші знаменитості долучилися до “Greening of the Planet”. Її ідея полягає в тому, щоб наповнити планету новими насадженнями. Місія проекту – висадити 100 000 000 дерев по всій планеті протягом трьох років.

Знаменитості на лишилися осторонь та долучилися до акції. Зробили трохи добрих справ.

Украінські зірки та ведучі Сніданок з 1+1 днями долучилися до екологічного проекту з озеленення планети «Greening of the…

Опубликовано 1+1 Понедельник, 19 апреля 2021 г.

Руслан і сам закликав прихильників відновлювати планету та садити дерева. За словами телезірки це не складно робити і можливо розповсюджувати зелені насадження буквально у себе на подвір’ї, у парках та міських місцевостях. Участь зірок в акції викликала ажіотаж серед журналістів.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.