Катерина Кухар зіштовхнулася з загрозою у дикій природі: навіть відпочинок може перетворитися у пригоду

Катерина Кухар розповіла про незабутню зустріч з вараном.

Катерина Кухар вже вдруге за 2021 рік відправилася на відпочинок. Після невеличкого концертного туру по Україні прима-балерина разом зі своїм чоловіком Олександром Стояновим та дітьми відправилися на відомий курорт. Там родина знаходиться близько неділі.

Цікаво, що поки одні взагалі відмовляються від поїздок за кордон, інші в період карантину відпочивають “на повну”.

Хижа тварина на Шрі-Ланці

Нещодавно на особистій сторінці Катерини Кухар в соціальній мережі Instagram з’явився відеоролик, в якому прима-балерина вирішила розповісти про поведінку тварин та знаки, які вони нам подають. Так, зірка повідала, що коли вона відпочивала на лежаку, то до неї підбіг маленький варан. Балерина трохи злякалася, але вигляду не подала. Тим паче, що в варан сам виглядав дуже наляканим. Коли тваринка зрозуміла, що жінка не становить для неї загрозу, то просто відбігла у сторону та сховалася у кущах. Через невеликий проміжок часу звідти звідки прийшла перша гостя з’явилася змія. Катерина вважає, що усе це були знаки, які робила для неї природа.

Балерина, здається, взагалі не налякалася. Однак, ситуація насправді була небезпечною, адже поряд з маленьким вараном могла бути доросла особа, яка могла проявити агресію. Тим паче, що варани неймовірно небезпечні створіння.

До речі, сьогодні на каналі “Україна” вийшов черговий сюжет про приму-балерину та її чоловіка, у якому вони розповіли про труднощі виховання. Катерина поскаржилася, що її молодша донька взагалі не хоче їсти, але з задоволенням поглинає їжу у дитсадку. Психолог відповів зірці, що справа в соціалізації дитини.

Схожі статті