Хто підтримував Тіну Кароль після кончини Євгена Огіра: поп-діва отримала підтримку від неочікуваних персон

Вони мріяли про доньку, але не судилося...Євген Огір згорів від страшної хвороби - онкології.

Тіна Кароль пережила велику трагедію у своєму житті: вона втратила не просто законного чоловіка, вона лишилася свого справжнього кохання. Співачці довелося проявити неабияку силу духу, щоб знайти в собі можливість жити далі.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір. Фото взято на просторах мережі. 

На цій світлині вона ще почуває себе щасливою, адже має надію, що коханий одужає та все налагодиться у житті. Втім, ракова пухлина знищила здоров’я Євгена повністю. Лікарі зробили все, що могли для нього і відправили провести останні дні життя додому.

Тіна Кароль
Тіна Кароль з чоловіком на весіллі. Фото взято на просторах мережі. 

Після смерті та похорон Євгена Огіра, у кар’єрі артистки настало затишшя. Проте, концертна діяльність не припинялася. Сама Тіна пояснює це так, що Женя, який був не тільки чоловіком, а ще й продюсером співачки, завжди мотивував не кидати роботи попри всі обставини. Вона й прислухалася до поради коханого.

Хто підтримував артистку у горі?

Підтримку співачка раптово знайшла в одному зі своїх фан-клубів. Кароль розповідала, що не могла ночами спати, а коли заходила на сторінку прихильників в інтернеті і бачила нові теплі слова, їй ставало на душі легше.

Тіна Кароль
Тіна Кароль та Євген Огір. Фото взято на просторах мережі. 

Допомагали з вихованням сина родичі, які брали дитину на час, коли у Тіни були гастролі. А ще раптово підтримка прийшла від Григорія Лепса, який запропонував Кароль стати її продюсером, але артистка не погодилася.

 

Схожі статті