Ксенія Мішина полишила Олександра Еллерта та відлетіла закордон: як живеться холостячці самій у Європі

Ксенія Мішина відписалася від Олександра Еллерта. Чи схоже це на те, що пара розпалася і чому акторка відлетіла закордон.

Пара Олександра Еллерта та Ксенії Мішиної – одна з найбільш яскравих в Україні. Познайомилися молоді люди завдяки проекту “Холостячка”. Втім, попри всю критику, після реаліті зірки вирішили не тільки зустрічатися, а й жити разом.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт на шоу “Холостячка”. Фото взято на просторах мережі.

У кожного з пари є діти. У Ксенії – син, а в Олександра – донька-підліток. Вже під час участі батьків на шоу, діти потоваришували. Разом з малечею пара поїхала на зимовий відпочинок в Домінікану.

Щаслива велика родина Еллерт-Мішиної. Фото взято з вільного доступу.

Втім нещодавно норовлива акторка вирішила відписатися від коханого та полетіти закордон. Як заявила сама Ксенія Мішина, вона відправилася на зйомки серіалу. Там вона грає одну з провідних ролей. Зірка розповідає, що для неї це новий і гарний досвід роботи. До речі, вчила жінка сценарій хорватською.

Показала холостячка і те, як зустріли її закордоном та де оселили. Проживає Ксенія у готелі. У сторіз в Інстаграмі Мішина розповідає та показує, що їй принесли на сніданок.

Ксенія Мішина показала своє життя закордоном. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.
Ксенія Мішина показала своє життя закордоном. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Втім, що сталося в її особистому житті і чому вирішила відписатися від Олександра. Проте, ми помітили, що сам шоумен не змінив нічого у своєму профілі.

Дізнайтеся про пару у відео:

Схожі статті