Ольга Сумська до краю захоплена власним зятем: акторка хизується чоловіком доньки при будь-якій нагоді

Ольга Сумська похизувалася зятем-красенем в мережі.

За словами рідної сестри Ольги Сумської Наталі, вона занадто багато часу проводить в соціальних мережах та виставляє своє життя на показ. Наскільки це зауваження правдиве важко сказати, але одне відомо точно — захоплення своєю родиною акторка не приховує. Тільки вчора, після виправдовування стосовно своєї публічності, Ольга похизувалася донькою та зятем.

Зять Ольги Сумської

Тоня Паперна та Володимир Яглич

Так, нещодавно зірка української театральної сцени опублікувала світлини своєї старшої доньки Тоні Паперної та її чоловіка Володимира Яглича та підписала одним ніжним словом “Мої”. Молоді люди були зображені на червоній доріжці кінофестивалю, який вони нещодавно навідали. Обидва були у чорних класичних костюмах. Дуже елегантно!

Відомо, що в Ольги Сумської дуже теплі стосунки із зятем Володимиром Ягличем, який є популярним російським актором. Так, стосунки чоловіка та старшої доньки Ольги почалися 6-7 років тому. Пара усе намагалася приховувати особисте: таємно зустрічатися, одружитися, народити двоїх дітей. Але від уважних фанатів не сховаєшся.

Зараз молоде подружжя живе у нещодавно придбаному маєтку, який вони купили в елітному селищі в іпотеку. Подейкують, що будівлі в цьому районі коштують близько 5 мільйонів рублів. На превеликий жаль, Тоня нечаста гостя в Україні, адже отримала російське громадянство. А зараз молода жінка знаходиться у декреті та виховує доньку та сина. Володимир Яглич, натомість, задіяних у безлічі проектів та  важко працює, щоб забезпечити свою родину усім необхідним.

Схожі статті