Ксенію Мішину напряму запитали про стосунки з Олександром Еллертом: реакція зірки вражає. Знову холостячка?

Ксенія Мішина - яскрава телезірка, яка підкорила сотні українців. Її історія кохання з Олександром Еллертом вражає, але останнім часом іде мова про їх розрив.

Ксенію Мішину представили українцям, як холостячку, яка шукала своєї долі на телепроекті. Втім, у кінці реаліті зірці вдалося зустріти своє справжнє кохання – Олександра Еллерта. І всі глядачі змогли повірити у силу справжнього кохання.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт. Фото взято на просторах мережі. 

Навіть після проекту Ксенія та Олександр вирішили не розлучатися. Вони поїхали додому разом та почали працювати над спільним побутом. Навіть той факт, що у пари до зустрічі вже були діти – не зупиняло перед рішення спільно жити.

Олександр одразу подружився з сином обраниці – Платоном. Його донька Еля також прийняла Ксенію. Вчотирьох велике сімейство полетіло взимку на відпочинок в Домінікану.

Родина Ксенії Мішиної обрала один з недешевих курортів. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Здавалося, що у цієї родини розпочинається нова, цікава, а головне спільна сторінка історії життя, але нещодавно з’ясувалося – Ксенія обірвала зв’язок з Олександром в Інстаграмі. Зірка вирішила відписатися від коханого та видалила всі спільні світлини в акаунті.

Лишила Мішина фото і відео лише з рекламних кампаній, де спільно знялася з Еллертом. Підписники напряму спитали акторку про її стосунки під останньою публікацією.

Мішину Ксенію напряму запитали про її стосунки. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.
Мішину Ксенію напряму запитали про її стосунки. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Акторка проігнорувала всі запитання.

Схожі статті