Соломія Вітвіцька показала квартиру, до якої вона з’їхала після розлучення: житло сильної та незалежної

Соломія Вітвіцька та її колишній чоловік продали спільне майно і розпочали все з самого початку.

Новина про розлучення зірки плюсів Соломії Вітвіцької та режисера Влада Кочеткова вразила навіть колег телеведучої. Рідні та друзі до останнього не знали про доленосне рішення відомого подружжя.

Втім, журналісти підозрювали, що між чоловіком та дружиною є деякі негаразди, адже Соломія відправилася до Об’єднаних Штатів Америки у самотності. Однак тоді зірка запевнила ЗМІ, що це нормально — подорожувати одною, і це нічого не означає. Виявилося, що це неправда.

Нова квартира Соломії Вітвіцької

Розлучення зірковій парі далося непросто. Криза наступила ще рік тому, але Соломія з Владом намагалися врятувати шлюб навідуючись до сімейного психотерапевта. Сеанси ніяк не допомогли. У грудні місяці пара вирішила розлучитися. За словами Соломії, обидва тоді плакали.

Напередодні поїздки вони сходили РАГСу та розірвали шлюб. Тоді екс-подружжя також пустило сльози. Спільну квартиру вони продали та поділили гроші порівну.

Фотографіі з нової квартири зірки.

Зараз Соломія знімає квартиру. Саме її вона показала журналістам. Каже, що досі не звикла жити у самотності, і може запросто забути заплатити за комунальні послуги.

Соломія у власній квартирі з журналістами.

На побачення зірка не ходить, але точно знає, якого чоловіка бажає.

Цікавий факт: Соломія дуже романтично попрощалася з колишнім чоловіком і заявила, що ніяких інтерв’ю стосовно розлучення давати не буде. Однак через 3 місяці вона завітала до програми “Життя відомих людей” і розповіла усі деталі. Можливо зірка змінила рішення через наполегливість журналістів або ж неправдиву інформацію, яка блукає мережею. Так чи інакше, знаменитість свої слова не стримала.

Схожі статті