Максим Галкін більше не балує дітей: брендові наряди змінив на вітчизняні та похизувався вибором на камеру

Максим Галкін - щасливий батько цілої двійні. Дітей обожнює, але привчає і до скромності також. Подивіться на поповнення гардеробу малюків.

Максим Галкін та Алла Пугачова стали батьками Лізи та Гаррі достатньо пізно. Для Примадонни – це були другі діти. Втім, ніщо не заважає родині займатися вихованням малюків.

Максим Галкін і Алла Пугачова
Максим Галкін і Алла Пугачова з маленькою Лізою. Фото взято на просторах мережі. 

Звісно, Алла Борисівна на сьомому десятку сама не народжувала, але прикладає максимум зусиль для виховання малюків. Ліза та Гаррі з дитинства отримують все найкраще: будинок-замок, зірковий статус, брендові речі та популярність.

Проте, пара не розбещує багатством та розкошами двійнят. Вони ходять у місцеву школу, беруть участь у театральних постановках та грають на майданчику з сусідами.

Максим Галкін і Алла Пугачова з дітьми
Максим Галкін і Алла Пугачова з дітьми. Фото взято на просторах мережі. 

Єдине, що дозволяють – це носити брендові речі. Як каже нам портал StarНit, Алла Пугачова купує для Лізи дорожче вбрання, ніж для Гаррі. Вся річ у тому, що хлопчик не дуже стежить за модою. Він вважає за краще простий одяг – футболки та джинси. Наприклад, його наряд від Джона Гальяно коштує 20 000 рублів. У Лізи більш вишукана колекція: наприклад, вечірню сукню від Валентина Юдашкіна коштує близько 200 000 рублів, а повсякденний костюм – 50 000 рублів.

Алла Пугачова з донькою Лізою
Алла Пугачова з донькою Лізою. Фото взято на просторах мережі. 

Втім, Максим Галкін показав, що він купив дітям одяг вітчизняного виробника. Скільки коштує промовчав, але на вигляд – це звичайні пайти з капюшоном.

Максим Галкін показав дитячий одяг вітчизняного виробника.
Максим Галкін показав дитячий одяг вітчизняного виробника.

 

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.