Потап публічно образив Тіну Кароль: продюсер не стримав обурення і вслід за Поляковою втрапив у скандал

Потап на радощах написав у мережі зайвого і швидко пошкодував про це.

Усім відомо, що 11-й сезон популярного вокального шоу “Голос країни” виграв подопічний Наді Дорофєєвої Сергій Лазановський.

Сергій Лазановський

Хлопець став відкриттям цього сезону, адже вперше за довгий час підопічних Тіни Кароль хтось обійшов. Потап не зміг стриматися і на радощах образив Тіну Кароль публічно.

Провокаційний вислів у сторону Тіни

На особистій сторінці продюсера в соціальній мережі Instagram з’явилася публікація, у якій репер привітав свою підопічну Надю Дорофєєву та талановитого і юного переможця проекту.

Репер оприлюднив 2 варіанти повідомлення. Спочатку він написав про Дорофеєву, що це тренерка, “за якою не стоять скажені фанати, які відчайдушно топлять за свою ікону”. Таким чином він натякнув на Тіну Кароль, яка вже 6 разів здобувала перемогу на “Голосі”. Згодом продюсер видалив такі речення і лише привітав DOROFEEVA і її підопічного Сергія Лазановского з перемогою.

Скріншоти повідомлень від Потапа.

“Приходить тренер нового покоління, чиста, відкрита і дійсно справжня улюблениця всіх – лікарів, вчителів, солдат, бізнесменів, домогосподарок, артистів – Надя Дорофєєва. І виграє “Голос”. А все тому, що до неї тягнуться такі ж відкриті люди, як і вона, серед яких – Сергій,
– написав у публікації Потап.

Також Потап висловився і про Сергія Лазановском:

“Неймовірний хлопець, який і став переможцем. Це саме його перемога і ми вітаємо з цим!. А Надю я вітаю, тому що вона перемогла любов’ю, добром, відкритістю, хітами. Ти почула запит від публіки, просто була собою і дала можливість цьому хлопцю відкритися. Це дуже важливо. Часто тренер грає другорядну роль і ти впоралася з нею блискуче! Щоб потім зійти на перше місце! Браво! Спасибі Україні за голоси”,- підкреслив Потап.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.