Син Ірини Білик на всю країну розповів про дитячі страждання та образу на матір: “Скажи мені добре слово”

Ірина Білик майже все своє життя присвятила кар'єрі та музиці. Її син досі пам'ятає випадок, коли мама проігнорувала його заповітну мрію.

Ірина Білик – справжня Примадонна української естради. Ще на початку років незалежності, співачка почала експериментувати та привносити у нашу музику сучасні та епатажні тенденції.

Ірина Білик у молоді роки. Фото взято на просторах мережі.

У своїх піснях Ірина поєднувала вдало рок-мотиви та поп-біти. Однією з перший артистка почала записувати кліпи та пускати їх в ротацію на телеекран.

Ірина Білик у своєму кліпі Я пливу. Скріншот взято з відеоряду.

Сюрреалістичні кадри, не прихована жіночність, емоції та експресивні виступи – все це зробило Ірину Білик однією з найбільш популярних співачок сучасності. Окрім кар’єри артистці вдалося також і налагодити особисте життя. Співачка завжди була у центрі уваги, 5 разів виходила заміж, але по тій чи іншій причині пари розставалися. Навіть з останнім обранцем Асланом Ахмадовим довелося розбігтися. Щоправда, ініціатива була на боці Білик.

Аслан Ахмадов та Ірина Білик
Аслан Ахмадов та Ірина Білик. Фото взято на просторах мережі.

Втім, є на світі чоловік, який досі ображається на Ірину. Це її старший син Гліб. Хлопчик у дитинстві навіть записав свою пісню, в якій розповідав, як йому хочеться материнської уваги.

Син Ірини Білик Гліб у пісні висловив всі почуття до матері. Скріншот взято з кадру передачі Мій секрет.

“Мамо, скажи мені добре слово”, – співає хлопець.

Дійсно через гастролі та концерти Ірині було важко приділяти багато часу своїй дитині. І одну його мрію так і не здійснила співачка: не сходила з маленьким Глібом у зоопарк. Син запам’ятав це на все життя.

Схожі статті