Фіналіст шоу “Холостячка” збирається боротися за серце Злати Огнєвіч: краса співачки затьмарила Мішину

Злата Огнєвіч вже закрутила голову одному холостяку. Неймовірно!

Вчора представник телеканалу “СТБ” відомий та незмінний телеведучий романтичного  реаліті-шоу Григорій Решетник оголосив нову головну героїню наступного сезону реаліті “Холостячка”.

Перший учасник вже відомий?

Інтерес до проекту “Холостячка” б’є всі рекорди. Тепер, коли телеканал СТБ оголосив ім’я головної героїні, чоловіків, які бажають підкорити серце співачки стало ще більше.

Уже восени 2021 співачка і композитор Злата Огнєвіч буде шукати свою любов на очах у всієї країни. Перша реакція глядача вже є. Але головне, що і екс-учасник минулого сезону “Холостячки” Олексій Тригубенко замислюється піти знову на проект. Невже завидний холостяк прийде боротися за серце Злати Огневич?

Скріншот stories, яке невдовзі з’явилося на сторінці Олексія Тригубенко.

Відразу ж після виходу ролика Льоша взявся за телефон і зобразив свій вираз обличчя і запитав, чи може подати заявку на участь. Безперечно, Олексія багато глядачів будуть раді бачити знову на проекті. Адже популярність чоловіка і статус завидного холостяка лише зростають.

Нагадуємо, що Злата також відреагувала на оголошення своєї участі у наступному сезоні. Співачка зізналася, що була монстром у минулих відносинах і була заінтересована лише у власній кар’єрі. Тепер же, артистка заявила, що готова шукати на чоловіка своєї мрії та будувати разом з ним здорові романтичні стосунки. Вийде з цього щось буде видно. Втім, варто підкреслити, що учасниці проекту з кожним сезоном все кращають. Злата — неймовірна красуня, за серце якої захоче поборотися багато чоловіків.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.