Як виглядає бабуся молдавського мачо Дана Балана: все, що відомо про майбутню рідню поп-діви Тіни Кароль

Співака Дана Балана знають в усьому світі, чого не скажеш про його велику сім'ю, яка теж зіграла велику роль в тому, яким він став.

З батьками героя нашої сьогоднішньої статті публіка вже давно знайома. Людмила Балан — співачка та телеведуча, Михай Балан — молдавський дипломат. Варто зазначити, що мама Дана встигла завоювати любов української аудиторії так само, як і її знаменитий син.

Дан Балан з батьками
Дан Балан з батьками

Сталося це завдяки появі жінці на головній сцені проекту “Голос країни”, де вона не тільки здивувала глядачів своїм виступом, а ще й познайомилася з Тіною Кароль, яку публіка вважає таємною обраницею Балана та, відповідно, невісткою Людмили.

Людмила і Дан Балан на Голосі країни
Людмила і Дан Балан на Голосі країни

Артистам вже давно приписують роман, враховуючи те, як неприкрито вони фліртували одне з одним, не соромлячись камер. Втім, Тіна і Дан не поспішають підтверджувати ці чутки, як і спростовувати, підливаючи тим самим ще більше масла у вогонь.

Тіна Кароль проміняла молдавського мачо Балана на лисого радіоведучого
Тіна Кароль і Дан Балан

Якщо Михай Балан людина непублічна, незважаючи на публічну професію, то Людмила також активно веде власний Інстаграм. Там нерідко з’являються її нові фото, які завжди збирають безліч добрих коментарів, а на цей раз жінка показала підписникам свою маму і бабусю Дана.

Коментатори залишили безліч компліментів і як завжди не оминули згадки про Дана:

  • “Дай Боже здоров’я і довгих років життя, а вам, Людмила, бажаю як можна довше залишатися донькою”;
  • “Яка красива у вас мама!”;
  • “Здоров’я вашій мамі, бабусі. Прожити ще багато щасливих років, дочекатися від Дана онучку чи онука”.

Більше цікавих фактів з особистого життя Дана Балана і Тіни Кароль, яке у них, як подейкують, спільне, дивіться в наступному відео:

Схожі статті