Настя Каменських кардинально змінила імідж та відростила моноброву: такого не очікував навіть Потап (ФОТО)

Відома українська співачка Настя Каменських днями святкувала своє 34-річчя, для якого обрала вельми незвичайний та несподіваний образ.

На 34-й день народження зіркова іменинниця влаштувала вечірку у них з Потапом вдома. Звичайно, поряд з Настею були найдорожчі — коханий чоловік Потап, мама Лідія Петрівна, найкраща подруга Анна Завгородня і не тільки. До речі, всі вони тільки нещодавно повернулися з Мексики, де знімали реаліті-шоу Каменських “Девочки рулят”.

Настя Каменських з подругою та мамою в Мексиці
Настя Каменських з подругою та мамою в Мексиці

Не дивлячись на те що свято проходило вже в Україні, співачка перенесла атмосферу своєї улюбленої країні на батьківщину. Так, вона перетворилася на відому мексиканську художницю Фріду Кало, відтворивши навіть таку її ізюминку, як моноброву.

День народження Насті Каменських
День народження Насті Каменських

Настя одягла розкішну плісовану сукенку чорного кольору зі спущеним плечем та поясом на талії у вигляді корсету. Її зачіску прикрашає квітковий ободок, а масивні золоті сережки разом з яскравим макіяжем доповнюють цей екзотичний образ.

В Інстаграмі Каменських вже з’явилися нові фото, на яких позує немов не вона, а сама Фріда. Коментатори прийшли у справжній захват, побачивши поп-діву такою, причому деякі навіть відмітили її схожість з голівудською акторкою Сальмою Хаєк, з чим важко сперечатися:

  • “На обкладинку журналу! Неймовірно красива”;
  • “Образи сильних жінок вам пасують!”;
  • “Шедеврально”;
  • “Настя, Мексика у тебе в крові”;
  • “Найкраща “копія” Фріди!”, — пишуть прихильники.

До речі, святковий стіл на дні народженні артистки також був виконаний в мексиканському стилі — різнобарвні серветки, кактуси та живі квіти.

День народження Насті Каменських
День народження Насті Каменських

Схожі статті