Маша Єфросиніна представила новий спокусливий образ

Телеведуча Маша Єфросиніна часто демонструє прихильникам різні образи.

Найчастіше Маша Єфросиніна демонструє стримані та жіночні, але іноді, щоб підігріти інтерес прихильників зірка публікує провокативні образи.Цього разу телеведуча представила  на розсуд прихильників дещо відвертий образ на святкуванні дня народження своєї подруги психолога Алли Клименко.

На заході Маша Єфросиніна з’явилася у чорній напівпрозорій мереживній сукні і блискучих босоніжках. Доповнила образ ведуча масивними сережками і зібраним волоссям, що відкривало шию і прикраси зірки.

 

 

підписникине пройшли повз і взялися коментувати новий образ улюбленої ведучої. «Ох, ракета, Марійка», «Відео з серії «Богиня і її божественні танці», «Ви шикарна жінка, але у цьому нагадуєте радянську новорічну ялинку у зібраному стані.», «Фігура 🔥», «Запальничка» – написали захоплені прихильники.

Зазначимо, що так відверті образи Маша Єфросиніна демонструє досить рідко. Зазвичай у ведучої стриманий і лаконічний стиль і вона не перестає демонструвати його прихильникам на своїй сторінці в Інстаграм. А ще вона цінує комфорт.

Зауважимо, що минулого тижня ведуча опублікувала відео-перетворення для шоу «Танці з зірками». На відео Маша Єфросиніна розстібнула чорну сорочку, засвітивши декольте. А за мить вона постала перед підписниками у вражаючому образі. Ведуча так підписала відео «Ловіть ваше улюблененьке як подяку за кожен коментар 😉»

 

 

Коментарі з компліментами фігурі і самій ведучій не забарилися «Неймовірно красива», «Яка у вас божественна фігура», «щодо Ольги Фреймут і її щирості👌…», «Балкон ще й українською просто супер». Багато хто звернув увагу не лише на зовнішність ведучої, а й на її людські якості, назвавши щирою, ніжною, справжньою і сексуальною. Дехто з підписників нагадав жінці як добре вона підколола Ольгу Фреймут під час спілкування на балконі «Круто Фреймут підколола. Щиро». Нагадаємо, що того вечора Маша Єфросиніна була запрошеною ведучою балкону на проекті «Танці з зірками».

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.